03Nis
KTO Karatay Üniversitesi, Bölgenin En Büyük Dijital Kariyer Fuarı’na Hazır

KTO Karatay Üniversitesi, bölgenin en büyük Dijital Kariyer Fuarı’na ev sahipliği yapacak.

29Mar
Rising Preference of International Students: Turkey

At the end of the last year, the President of Turkish Higher Education Council Mr. Yekta Saraç made a statement that received wide coverage in the press.

25Mar
12. Ulusal Tasarım Yarışması Ödül Törenine KTO Karataylı Öğrenciler Damga Vurdu

OMKO organizatörlüğünde mobilya sektörünün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen “12. Ulusal Tasarım Yarışması” ödül törenine KTO Karataylı öğrenciler damga vurdu.

12Mar
Dr. Yalçın Bostancı, “Uzaktan Çalışma İçin Sözleşme Şart

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Bostancı, uzaktan çalışmaya ilişkin yayımlanan mevzuatı değerlendirdi.

05Mar
KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Tüm Okuyuculara Kesintisiz Hizmet Veriyor

KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kütüphanesi, pandemi dönemi boyunca aldığı sıkı önlemlerle hijyenik çalışma ortamını koruyarak tüm okuyucuları ağırlamaya devam ediyor.

04Mar
Dijital Miras ve Sosyal Medya Hesaplarının Miras Yoluyla İntikali

Dijital miras ve sosyal medya hesaplarının miras yoluyla intikali konusunu Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Bostancı değerlendirdi.

03Mar
Millet Kütüphanesi Daire Başkanı Ayhan Tuğlu Röportajı

KTO Karatay Üniversitesi E-Bülten'in 26. sayısında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Daire Başkanı Sn. Ayhan Tuğlu ile keyifli bir röportaj gerçekleştirildi.

22Şub
‘’Azmin Mimarı’’ Kitabının Hikâyesi

KARYAY’dan yayınlanan ‘’Azmin Mimarı’’ kitabının hikâyesini, kitabın mimarından dinliyoruz. Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kerim ÇINAR ile yaptığımız röportajımız sizlerle!