13Mar
KTO Karatay’dan Koronavirüse İlişkin Tavsiyeler

Covid-19 adlı yeni Koronavirüs, 120’den fazla ülkeye yayıldı. Ülkemizde de görülmeye başlayan virüse ilişkin KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Birol Özkalp, altın niteliğinde tavsiyelerde bulundu.

06Mar
Geleceğin Vekillerine KTO Karatay’da Simülasyon Eğitimi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukukta Gelişim Topluluğu tarafından geleneksel hale gelen “Meclis Simülasyonu” etkinliği başladı.

05Mar
Karma Sergisi, Sanatseverlere Kapılarını Açtı

KTO (Konya Ticaret Odası) Karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Karma Sergisi, sanatseverlere kapılarını açtı.

Konya’nın İlim Erbabından Kurra Hafız Hasan Hüseyin Varol Anlatıldı

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü, Konya Fikir, Sanat, Kültür Adamları Birliği Derneği ile Hayra Hizmet Vakfı iş birliğinde “Konya’nın İlim Erbabından Kurra Hafız Hasan Hüseyin Varol” başlıklı konferans düzenlendi.

28Şub
KTO Karatay Üniversitesi, Karapınar Belediyesi ve Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

KTO Karatay Üniversitesi, Karapınar Belediyesi ve Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

KTO Karatay Üniversitesi, Karapınar Belediyesi ve Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim, kültür, sosyal ve sportif faaliyetler düzenlenmesine yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

KTO Karatay Üniversitesi’nde İstiklâl Harbi Konferansı

KTO Karatay Üniversitesi’nde merhum Kâzım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir ile “İstiklâl Harbi” konferansı gerçekleştirildi. KTO Karatay Üniversitesi Tarih Topluluğu’nun düzenlediği konferansta, “İstiklâl Harbi” konusu ele alındı.

25Şub
KTO Karatay Üniversitesi’nde  Sağlık Sohbetleri Devam Ediyor

KTO Karatay Üniversitesi’nde Sağlık Sohbetleri Devam Ediyor

Şubat ayı Sağlık Sohbetleri kapsamında, Operatör Doktor Yavuz Özpınar “Ofis Çalışanlarında Göz Sağlığı”, Uzman Doktor Volkan Taşkın ise “Astımla Yaşamanın Kuralları” konulu seminer gerçekleştirdiler.

13Şub
KTO Karatay Üniversitesi’nden Konya Geneli Ücretsiz Ödüllü TYT Deneme Sınavı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 1. Oturumu öncesinde, Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavı düzenleyerek öğrencilerin kendilerini test edebilmelerine imkân sağlıyor.