30Nis
KTO Karatay Üniversitesi’nde Bilginin Güvenliği Tescillendi

KTO Karatay Üniversitesi, bilgi yönetiminde sağlam ve sistematik bir yaklaşım benimseyerek, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanan saygın kurumlar arasında yerini aldı.

22Nis
Rektör Prof. Dr. Bayram Sade’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

07Nis

"Liseli Genç Mühendisler" KTO Karatay Üniversitesi’nde Sertifikalarını Aldılar

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ve Meram Anadolu Lisesi arasında geçtiğimiz yıl yapılan iş birliği protokolüne binaen, ‘‘Liseli Genç Mühendisler Projesi”ne katılan öğrencilere sertifikaları takdim edildi.

03Nis
KTO Karatay Üniversitesi, Bölgenin En Büyük Dijital Kariyer Fuarı’na Hazır

KTO Karatay Üniversitesi, bölgenin en büyük Dijital Kariyer Fuarı’na ev sahipliği yapacak.

29Mar
Rising Preference of International Students: Turkey

At the end of the last year, the President of Turkish Higher Education Council Mr. Yekta Saraç made a statement that received wide coverage in the press.

25Mar
12. Ulusal Tasarım Yarışması Ödül Törenine KTO Karataylı Öğrenciler Damga Vurdu

OMKO organizatörlüğünde mobilya sektörünün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen “12. Ulusal Tasarım Yarışması” ödül törenine KTO Karataylı öğrenciler damga vurdu.

12Mar
Dr. Yalçın Bostancı, “Uzaktan Çalışma İçin Sözleşme Şart

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Bostancı, uzaktan çalışmaya ilişkin yayımlanan mevzuatı değerlendirdi.

05Mar
KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Tüm Okuyuculara Kesintisiz Hizmet Veriyor

KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kütüphanesi, pandemi dönemi boyunca aldığı sıkı önlemlerle hijyenik çalışma ortamını koruyarak tüm okuyucuları ağırlamaya devam ediyor.