22Şub
‘’Azmin Mimarı’’ Kitabının Hikâyesi

KARYAY’dan yayınlanan ‘’Azmin Mimarı’’ kitabının hikâyesini, kitabın mimarından dinliyoruz. Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kerim ÇINAR ile yaptığımız röportajımız sizlerle!

19Şub
Prof. Dr. Hüseyin Bekir Yıldız, Ödüllü TÜBİTAK Buluşuna Patent Aldı

KTO Karatay Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Hüseyin Bekir Yıldız, yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK-COST projesini başarıyla tamamlayarak, buluşuna patent aldı.

18Şub
“Pandemi Sürecinde Virüsten Korunmanın En İyi Yöntemi Aşılanmak”

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümran Çalışkan, aşıya ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

11Şub
CERN’deki Çalışmalarıyla Türk Kadınına Örnek Oluyor

CERN’de 16 yıldır Türkiye’yi temsil eden Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayben Karasu Uysal, başarılarıyla örnek olduğu kadınlara, ekibinde daha çok yer veriyor.

05Şub
KTO Karatay Üniversitesi İle Azerbaycan Teknik Üniversitesi Arasında Yeni İş Birlikleri

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ile Azerbaycan Teknik Üniversitesi arasında Uluslararası Ticaret ve Lojistik alanında bilimsel çalışmalara ilişkin çevrimiçi iş birliği toplantısı gerçekleştirildi.

04Şub
Haberleşme Ürünlerinde Yerli ve Milli Yazılımları Desteklemeliyiz

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Semih Yumuşak, dijital iletişim araçlarındaki güvenliği değerlendirdi.

03Şub
KTO Karatay’da Soba Başı Sohbetleri

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nin her yıl kış aylarında aralıksız olarak düzenlendiği ve geleneksel bir hâl alan Soba Başı Sohbetleri, kültür ve sanat camiasından değerli isimlerin katılımıyla, 5. kez düzenlendi.

27Oca
Konya’da, “Enerji ve Maden Hukuku Özel Uzmanlık Alanı” Arabuluculuk Eğitimleri Başlıyor

KARSEM, hukuki uyuşmazlıkların arabuluculuk yolu ile çözümü konusundaki eğitimlerine, İş Hukukundan sonra Enerji ve Maden Hukuku, Ticaret Hukuku ve Tüketici Hukuku özel uzmanlık alanlarını da ekleyerek, nitelikli eğitim imkânları sunmaya devam ediyor.