04Ara
KTO Karatay Üniversitesi’nin Konuğu Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş Oldu

KTO Karatay Üniversitesi’nde gerçekleşen “Denetim Tarihi ve Kariyer Planlaması” konulu konferansa, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş konuk oldu.

03Ara
2020’nin Son Leauge of Legends Turnuvası KTO Karatay Üniversitesi’nde Başlıyor!

E-Sporun gelişimine yaptığı katkılar ile öne çıkan KTO Karatay Üniversitesi, bu yıl hayata geçirdiği Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi League of Legends Turnuvası ile Konya’da yaşayan E-Spor severlere eşsiz bir turnuva heyecanı yaşatacak.

02Ara
Evde Kalmak, E-Ticareti Arttırdı

COVID-19'dan önce internet alışverişi, günlük hayatımıza bu kadar yerleşmemişti. Hatta, birkaç on yıl önce, online alışveriş, tıpkı internetin kendisi gibi bir yenilikti. COVID-19, hayatımızın birçok alanında, alışveriş alışkanlıklarımız da dâhil, radikal değişikliklere neden oldu.

01Ara
Dr. Öğr. Üyesi Hatice Yalçın, Özel Yetenekli Çocuklar Konusunu Yorumladı

“Özel eğitim” denildiğinde genellikle gelişimsel yetersizliği olan çocuklar akla gelir. Oysa zeki ve üstün yetenekleri olan çocuklar da yaşıtlarından farklı gelişim gösterdikleri için, Onlara da özel eğitim gerekir.

23Kas
KTO Karatay Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Bayram Sade’den Öğretmenler Günü Mesajı

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’den Öğretmenler Günü Mesajı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

21Kas
Prof. Dr. Üstün Dikeç Merkez Bankası Faiz Artırımı ve Etkilerini Yorumladı

KTO Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Üstün Dikeç, Merkez Bankası’nın faiz kararını değerlendirdi.

19Kas
Anne Adayları, Dikkat!

Koronavirüse yakalanan anne adaylarının durumunu değerlendiren Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hediye Karakoç, önemli açıklamalarda bulundu.

10Kas
KTO Karatay Üniversitesi’nden Azerbaycan’a Destek

KTO Karatay Üniversitesi, bir bildiri yayımlayarak Şuşa’nın işgalden kurtarılması ve uzun süre devam eden işgali sonlandıran anlaşmanın Azerbaycan lehine imzalanmasından dolayı Azerbaycan’ı tebrik etti.