21May
5. Acil Tıp Sempozyumu’nda Kazanılan Bilgiler  Uygulamaya Dönüştü

5. Acil Tıp Sempozyumu’nda Kazanılan Bilgiler Uygulamaya Dönüştü

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, sağlık alanında sunduğu eğitim olanaklarını gerçekleştirdiği bilimsel çalışmalar ve etkinliklerle de desteklemeye devam ediyor.

18May
KTO Karatay Üniversitesi’nden 19 Mayıs Mesajı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

17May
Oruçta Baş Ağrısını Önlemek Doğru Beslenmeye Bağlı

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı ve Uluslararası Beslenme Derneği Başkanı Prof. Dr. Nurhan Ünüsan, sağlıklı bir Ramazan geçirmek için uyarılarda bulundu.

17May
Mütercim - Tercüman Adayları KTO Karatay’da

KTO Karatay Üniversitesi Mütercim - Tercümanlık (İngilizce) Bölümü, Akın Dil eğitim kurumlarında dil eğitimi alan 200 öğrenciyi üniversitede ağırladı.

15May
Minik Piyanistler Karatay Üniversitesinde

KTO Karatay Üniversitesi, 6-9 yaşındaki minik piyanistlere ev sahipliği yaptı. İlkokullardan gelen çocuklar, öğretmenler ve üniversite öğrencileri, minik ellerin piyano ile buluşmasını hayranlık ve coşkuyla izledi.

14May
İslam Ekonomisi Çalışmaları KTO Karatay’da Ele Alındı

Türkiye’de ilk olarak KTO Karatay Üniversitesi bünyesinde açılan İslam Ekonomisi ve Finans Bölümü nitelikli çalışmalarını sürdürüyor.

10May
Psikologlar ve Psikolojik Danışmanlar KTO Karatay'da

KTO Karatay Üniversitesi, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Konya’da ilk defa 1000’in üzerinde psikolog ve psikolojik danışmanın katılımıyla düzenlenen Karatay Psikoloji Günleri’ne ev sahipliği yapıyor.

08May
KTO Karataylı Öğrencilerin “Çocuk Gelin” Tasarımına Ödül

Bir inşaat firmasının küçük yaşta evliliklere dikkati çekmek için üniversite öğrencileri arasında Pembe Sandık Afiş Tasarım Yarışması gerçekleştirdi.