KTO Karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü tarafından “Grafik Tasarımı II, IV ve Mezuniyet Projeleri Sergisi” düzenlendi.

KTO Karatay Üniversitesi B Blok Fuaye Alanında düzenlenen sergiye KTO Karatay Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çelik, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Çağrı Gümüş, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açılış konuşmasını Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Çağrı Gümüş gerçekleştirdi. Gümüş konuşmasında; “2021-2022 eğitim öğretim yılını tamamlamış bulunmaktayız. Sergimiz Grafik Tasarım-2 Grafik Tasarım-4 ve Mezuniyet Projesi derslerinden oluşuyor. Bölümümüzün kıymetli öğrencilerinin son bir yıl boyunca büyük bir başarı örneği sergileyerek yapmış oldukları değerli projeleri, fakültemiz ve bölümümüz adına sizlerle paylaşmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

“Grafik Tasarımı Bölümümüz Genç Yeteneklerin Keşfedilmesinde Aracı Olma Misyonu Taşımaktadır”

Sergi hakkında değerlendirmelerde bulunan KTO Karatay Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çelik; “Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin mezuniyetten profesyonel tasarım hayatına geçiş döneminde her zaman destek olmayı, kariyer yaşamlarında onlara yön gösterecek adımlar atmayı önemsiyoruz. Türkiye’nin yeni tasarımcılarına yol gösteren Grafik Tasarımı Bölümümüz, aynı zamanda tasarım, oyun stüdyoları ve reklam ajanslarının genç yetenekleri keşfetmesinde aracı olma misyonu da taşımaktadır” ifadelerine yer verdi.

“Grafik Tasarımı II, IV ve Mezuniyet Projeleri Sergisi” 8 Temmuz 2022 tarihine kadar KTO Karatay Üniversitesi’nde ziyaret edilebilecek.

30 Haziran 2022

KTO Karatay Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü, Yıl Sonu Sergisi Düzenledi KTO Karatay Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü, Yıl Sonu Sergisi Düzenledi KTO Karatay Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü, Yıl Sonu Sergisi Düzenledi KTO Karatay Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü, Yıl Sonu Sergisi Düzenledi KTO Karatay Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü, Yıl Sonu Sergisi Düzenledi