“Üniversite bir şekilde okunur; KTO Karatay’da okuyan geleceğini dokur” mottosuyla, öğrencilerini spordan sanata, edebiyattan bilime her alanda hazırlayan KTO Karatay Üniversitesi, yeni akademik yılda da 52 öğrenci topluluğu ve 18 spor takımı ile yeni üyelerini bekliyor.
2018-2019 akademik yılında 8 bin 500 öğrencisi ile 250’nin üzerinde etkinlik yaparak on binlerce insana ulaşan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, yeni akademik yılda da 52 öğrenci topluluğu ve 18 spor takımı ile yeni üyelerini bekliyor. Üniversite okurken sosyalleşmenin önemini her fırsatta öğrencilerine aktarmayı amaç edinen KTO Karatay Üniversitesi, öğrencilerin her türlü düşünce ve projelerine değer vererek onların yetenek ve gayretleriyle yeni fikirlerin doğuşuna ortam hazırlıyor.  Girişimcilikten sosyal sorumluluğa, mühendislikten edebiyata, teknolojiden spora birçok alanda binlerce öğrencisiyle üniversite hayatını zengin kılan KTO Karatay Üniversitesi, akademik birikim kadar önemli olan kişisel gelişim, sosyal faaliyetler ve özgüven kazanmanın da ne kadar önemli olduğunu öğrencilerine her an işliyor.
Tam Bir Şehir Üniversitesi
Akademik anlamda verdiği eğitimin yanında öğrencilerine çalıştay, kongre, sempozyum, panel ve konferanslarla birikim katan KTO Karatay Üniversitesi, bilimsel poster hazırlayan öğrenci sayısı bakımından da Türkiye’nin en başarılı üniversitelerinden biri konumunda yer alıyor. “Üniversite bir şekilde okunur; KTO Karatay’da okuyan geleceğini dokur” mottosuyla, öğrencilerini spordan sanata, edebiyattan bilime her alanda hazırlayan KTO Karatay Üniversitesi, konferans salonları, laboratuvarları, sosyal donatı alanları ile de tam bir şehir üniversitesi olarak kendini konumlandırıyor.
Sporda da KTO Karatay
KTO Karatay Üniversitesi; e-spor, kort tenisi, masa tenisi, futbol, basketbol, hentbol, futsal, tekvando, atletizm, bisiklet ve daha birçok branşta sosyalleşen öğrencileri tarafından Türkiye üniversiteleri arasında 1. lig düzeyinde temsil ediliyor. 2019-2020 akademik yılı ile, yeni öğrencileri, yeni eğitim alanları, nitelikli projeleriyle yine Türkiye’nin en çok konuşulan ve öğrencisini beşerî ve bilimsel olarak en iyi donatan üniversitesi olmak konusunda ise oldukça iddialı görünüyor. 2020 yılında bitirilmesi planlanan Akıllı Teknolojiler Merkezi ile de teknolojinin üssü haline gelecek KTO Karatay, düşünsel ivmelenmeyi akademik ve idari bütün unsurlarıyla dünya standartlarının üzerine taşıyarak, geleceğin dünyasına öğrencilerini hazırlamayı hedefliyor.

29 Temmuz 2019

KTO Karatay’da Okuyan Geleceğini Dokur KTO Karatay’da Okuyan Geleceğini Dokur KTO Karatay’da Okuyan Geleceğini Dokur KTO Karatay’da Okuyan Geleceğini Dokur KTO Karatay’da Okuyan Geleceğini Dokur