E-Sporun gelişimine yaptığı katkılar ile öne çıkan KTO Karatay Üniversitesi, bu yıl hayata geçirdiği Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi League of Legends Turnuvası ile Konya’da yaşayan E-Spor severlere eşsiz bir turnuva heyecanı yaşatacak. Yılın son League of Legends Turnuvası, 19-20 Aralık 2020 tarihlerinde her yaştan E-Spor severleri bir araya getirecek.

KTO Karatay Üniversitesi, E-Spor takımı Keel Over’in başarılarının ardından tüm Türkiye’de ve özellikle kadim başkent Konya’da E-Sporun gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam eden KTO Karatay Üniversitesi, profesyonel bir spor branşı haline gelen E-Spor alanında ödüllü League of Legends Turnuvası düzenleyerek E-Sporun tüm yaş gruplarında ilgi görmesine destek olmaya devam ediyor.  Bu yıl aralık ayının 3. haftası gerçekleşecek olan turnuvada KTO Karatay, kendini profesyonel arenada göstermek isteyen her yaştan E-Spor oyuncusunu bir araya getirecek.

2020’nin son League of Legends Turnuvası heyecanı, 19 Aralık tarihinde ön eleme heyecanı ile başlayacak ve 20 Aralık tarihinde çekişmeli final müsabakasının ardından sona erecek. Birbirinden farklı taktiklerin kullanılacağı ve kıyasıya rekabetin yaşanacağı turnuva için ise 16 Aralık saat 23.59’a kadar https://forms.gle/tmoR8TYJzxHuyN558 üzerinden kayıt olmak gerekiyor. Turnuvanın toplam ödül havuzu ise 6.000 TL.

03 Aralık 2020