Senato Toplantı Numarası: 12

Senato Toplantı Tarihi:       18.06.2020

KARAR NO:3- Üniversitemiz Sağlık BilimleriYüksekokulu’nun ülkemizde yaygın COVİD-19 salgınına bağlı olarak vakasayılarındaki artış nedeniyle 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılıbölümleri ders müfredatlarında yer alan ancak salgından dolayı yürütülemeyenyaz stajı ve dönem içi uygulama derslerinin durumuna ilişkin alınan YüksekokulYönetim Kurulu Kararı görüşüldü.

Görüşme sonunda, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu bölümlerinin 2019-2020eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ders müfredatlarında yer alan yazstajlarının ödev/vaka/proje ile değerlendirilmesine; dönem içi uygulamalarınise 22 Haziran 2020 tarihi itibariyle ekli listedeki şekliyle yaz eğitimindeUZEM yoluyla verilmesine; UZEM yolu ile verilemeyen derslerin iseödev/vaka/proje ile değerlendirilmesine karar verildi.

İlgili dosya için tıklayınız
19 Haziran 2020