KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu bünyesine Öğretim Görevlisi alacaktır.
Başvurular şahsen veya postayla KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No: 130 Karatay/KONYA adresine yapılacaktır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Duyurulur.
Müracaatların Başlama Tarihi: 04.08.2022
Son Müracaat Tarihi: 19.08.2022
Ön Değerlendirme Tarihi: 22.08.2022
Sınav Tarihi: 24.08.2022
Değerlendirme Tarihi: 26.08.2022

BİRİM BÖLÜM/ALAN KADRO SAYISI UNVANI ŞARTLARI
Adalet Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü / Adalet Programı 1 Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) Hukuk Fakültesi lisans mezunu olmak. Özel Hukuk alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Öğretim elemanı olarak en az 3 yıl deneyim sahibi olmak. ALES’ten eşit ağırlık puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.
Ticaret ve Sanayi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi Bölümü / Bilgisayar Programcılığı Programı 1 Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektronik-Haberleşme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yapay Zekâ Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve bu alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak. Tercihen yazılım alanında bilgi/deneyim sahibi olmak. ALES’ten en az 70 puan almış olmak.
Bilgisayar Teknolojisi Bölümü / Bilgisayar Programcılığı Programı 1 Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektronik-Haberleşme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yapay Zekâ Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve bu alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak ve tercihen Web Programlama veya Mobil Programlama veya Gömülü Sistemler veya Bilgisayar Ağ ve Güvenliği veya İşletim Sistemleri alanında bilgi/deneyim sahibi olmak. ALES’ten en az 70 puan almış olmak.
Ulaştırma Hizmetleri Bölümü / Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 1 Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) İşletme lisans mezunu olmak. İşletme alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Havacılık alanında en az 2 (iki) yıl tecrübesi olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Anestezi Programı 1 Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) Hemşirelik lisans mezunu olmak. Hemşirelik (Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği) alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. ALES’ten en az 70 puan almış olmak.
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Anestezi Programı 1 Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) Hemşirelik lisans mezunu olmak. Hemşirelik alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. ALES’ten en az 70 puan almış olmak.
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 1 Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) Hemşirelik lisans mezunu olmak. Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. ALES Sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.

İstenen Belgeler

1. Başvuru Dilekçesi
  2. Başvuru Formu
  3. Özgeçmiş (CV)
  4. Onaylı Nüfus Cüzdanı Sureti veya Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
  5. Bir Adet Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
  6. Onaylı Mezuniyet Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora (varsa) Mezuniyet Belgesi) (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
  7. Onaylı Transkript Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora (varsa)) (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
  8. ALES ve Yabancı Dil Belgesi (YDS-YÖKDİL veya muadili)
  9. Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi
  10. Askerlik durumuna ilişkin belge (Erkek Adaylar için) (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
  11. Alanında tecrübe sahibi olduğunu gösterir kaşeli, imzalı kurum/işyeri tarafından verilmiş çalışma belgesi ve E-devlet üzerinden alınan barkodlu SGK Hizmet Dökümü (Özel Şartlarda “tecrübe şartı” isteniyorsa) (staj, gönüllü çalışma vb. tecrübeler dikkate alınmayacaktır.)
  12. Devam Eden Doktora Öğrenimi Hakkında Öğrenci Belgesi. (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.) (Özel şartta belirtilmiş ise veya varsa)

04 Ağustos 2022