Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı, T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde Kalyon Enerji Ana sponsorluğunda 3-4-5 Haziran 2021 tarihleri arasında “Konya’nın Enerjisi Türkiye’yi Aydınlatıyor” teması ile Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı kapsamında, katılımcı ya da ziyaretçi olarak, enerji alanında çalışan bilim insanları, kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileriyle tanışabilir, zirve programları çerçevesinde bu alandaki tüm yenilikleri takip edebilir, uluslararası ve yerel firmalarla iş ağlarınızı genişletebilirsiniz. Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı kapsamında enerji verimliliği politikaları, sanayide enerji yönetimi, bölgesel güneş ve rüzgar enerji yatırımları ve bu yatırımların geleceği, temiz enerji teknolojileri, lisanssız enerji üretiminde yeni dönem, enerji hukukunda yeni düzenlemeler zirvenin öne çıkan konuları olacaktır.

Kaskon Fuarcılık tarafından organize edilen Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı, Enerji Yönetimi Bölümü öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin katılımına açıktır.

Detaylı bilgi: https://www.konyaenerjifuari.com/

KTO Karatay Üniversitesi