Muş Alparslan Üniversitesi’nin kuruluş felsefesini yansıtan, Muş’un tarihî dokusunu ve sosyokültürel mirasını öne çıkaran, öğrenci merkezli eğitim-öğretim anlayışı ile bağdaşan; "1071 Malazgirt Zaferi, Alparslan, Bilim, Eğitim, Lale, Muş, Selçuklu" kavramlarından bir veya birkaçını ifade eden, akılda kalıcı, özgün, yenilikçi, estetik ve işlevsel kullanılabilen bir "Muş Alparslan Üniversitesi Logosu" tasarlanması amacıyla "Muş Alparslan Üniversitesi Ödüllü Logo Tasarımı Yarışması" düzenlenmektedir. Yarışmaya öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve idari personelimiz başvuru yapabilmektedir. 31 Mart 2020 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışma hakkında detaylı bilgiye www.alparslan.edu.tr adresinden erişilebilirsiniz.

Afiş için tıklayınız.

Şartname için tıklayınız.