KTO Karatay Üniversitesi asagida belirtilen Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu bünyesine Arastirma Görevlisi ve Ögretim Görevlisi alacaktir.
Basvurular ilanda belirtilen yolla sahsen (KTO Karatay Üniversitesi Insan Kaynaklari Koordinatörlügüne) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlügü Insan Kaynaklari Koordinatörlügü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA adresine) yapilmalidir. Ilanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Duyurulur.

Müracaatlarin Baslama Tarihi : 26.11.2018
Son Müracaat Tarihi : 11.12.2018
Ön Degerlendirme Tarihi : 14.12.2018
Sinav Tarihi : 18.12.2018
Degerlendirme Tarihi : 21.12.2018

BIRIM BÖLÜM/ALAN KADRO SAYISI UNVANI SARTLARI
Saglik Bilimleri Yüksekokulu Odyoloji Bölümü 1 Ars. Gör. Odyoloji Lisans mezunu olmak. Odyoloji alaninda Yüksek Lisans yapiyor olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almis olmak.
Odyoloji Bölümü 1 Ögr. Gör. Odyoloji veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümlerinin birinden Lisans mezunu olmak. Odyoloji alaninda Tezli Yüksek Lisans yapmis olmak. Alaninda en az 2 yil tecrübesi olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almis olmak.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 1 Ögr. Gör. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans mezunu olmak. Alaninda Tezli Yüksek Lisans yapmis olmak. Lisans mezuniyetinden sonra en az 2 yil tecrübesi olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almis olmak.
Hemsirelik Bölümü 1 Ögr. Gör. Hemsirelik Bölümü Lisans mezunu olmak. Alaninda Tezli Yüksek Lisans yapmis olmak. Lisans mezuniyetinden sonra en az 2 yil tecrübesi olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almis olmak.
Ebelik Bölümü 1 Ögr. Gör. Ebelik veya Hemsirelik Bölümü Lisans mezunu olmak. Alaninda Tezli Yüksek Lisans yapmis olmak. Lisans mezuniyetinden sonra en az 2 yil tecrübesi olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almis olmak.
Tip Fakültesi Dahili Tip Bilimleri Bölümü / Tibbi Genetik Anabilim Dali 1 Ars. Gör. Tip Fakültesi Lisans mezunu olmak. Tibbi Genetik alaninda Doktora yapiyor olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almis olmak.
Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tibbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Tibbi Görüntüleme Teknikleri Programi 1 Ögr. Gör. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Ebelik, Hemsirelik ve Saglik Memurlugu bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Ebelik, Hemsirelik, Anatomi ve Fizyoloji alanlarinin birinden Tezli Yüksek Lisans yapmis olmak. Tibbi Görüntüleme alaninda en az 2 yil saha deneyimi olmak. ALES’den en az 70 almis olmak.
Yabanci Diller Yüksekokulu Mütercim Tercümanlik Bölümü (Arapça) 1 Ögr. Gör. Arap Dili ve Edebiyati, Arap Dili ve Belagati, Arapça Mütercim Tercümanlik, Arapça Ögretmenligi lisans programlarindan birinden mezun olmak. Alaninda en az Tezli Yüksek Lisans yapmis olmak. ALES’ten en az 70, YDS ve esdeger sinavlardan en az 90 puan almis olmak.
Yabanci Diller Yüksekokulu   3 Ögr. Gör. Ingilizce Ögretmenligi, Ingiliz Dili ve Edebiyati, Amerikan Kültür ve Edebiyati, Ingiliz Dil Bilimi ve Mütercim Tercümanlik Ingilizce lisans programlarindan birinden mezun olmak. Alaninda en az Tezli Yüksek Lisans yapmis olmak. ALES’ten en az 70, YDS ve esdeger sinavlardan en az 90 puan almis olmak.
Ticaret ve Sanayi Meslek Yüksekokulu Dis Ticaret Bölümü / Dis Ticaret Programi 1 Ögr. Gör. Isletme Lisans mezunu olmak. Pazarlama alaninda Tezli Yüksek Lisans yapmis olmak. Isletme Ana Bilim Dalinda Doktorasini yapmis veya yapiyor olmak. Pazarlama alaninda yayin ve çalismalari olmak. ALES’den en az 70 almis olmak.
Dis Ticaret Bölümü / Dis Ticaret Programi 1 Ögr. Gör. Isletme Lisans mezunu olmak. Muhasebe ve Finans alaninda Tezli Yüksek Lisans yapmis olmak. Isletme Ana Bilim Dalinda Doktorasini yapmis veya yapiyor olmak. Islami Finans alaninda yayin ve çalismalari olmak. ALES’den en az 70 almis olmak.

1- Basvuru Dilekçesi
2- Basvuru Formu
3- Özgeçmis (CV)
4- Onayli Nüfus Cüzdani Sureti veya Vukuatli Nüfus Kayit Örnegi (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
5- Bir Adet Fotograf (Son alti ay içinde çekilmis)
6- Onayli Mezuniyet Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa) Mezuniyet Belgesi)
7- Onayli Transkript Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa))
8- ALES ve Yabanci Dil Belgesi (YDS-YÖKDIL veya muadili)
9- Yabanci ülkelerden alinmis olan diplomalarin denklik belgesi
10- Askerlik durumuna iliskin belge (Erkek Adaylar için)
11- Alaninda tecrübe sahibi oldugunu gösterir onayli çalisma belgesi.
12- Devam Eden Yüksek Lisans veya Doktora Ögrenimi Hakkinda Ögrenci Belgesi. (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)

26 Kasım 2018