Yaklaşan Etkinlikler

CERN ve Türk Hızlandırıcı Merkezi Semineri

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü tarafından Prof. Dr. Ömer Yavaş’ın proje yürütücülüğünde Hızlandırıcı Teknolojileri, CERN ve Türk Hızlandırıcı Merkezi Semineri verilecektir.

Üniversite Tanıtım Fuarı

Üniversitemiz Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi Üniversite Tanıtım Fuarı’na katılacaktır.

Sinema Günleri Etkinliği

Üniversitemiz Fotoğrafçılık ve Sinema Topluluğu SKS Toplantı Odasında Sinema Günleri Etkinliği düzenleyecektir.

En Çok Kitap Okuyan Öğrencilere Ödül Töreni

Üniversitemiz Kütüphane Koordinatörlüğü tarafından en çok kitap okuyan öğrencilere ödül verilerek, Sosyal Tesisler Konferans Salonunda Selman Kayabaşı’nın katılımı ile söyleşi düzenlenecektir.

EDUCATURK Üniversite Tercih ve Tanıtım Fuarı

Üniversitemiz İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Sarayı - EDUCATURK Üniversite Tercih ve Tanıtım Fuarı’na katılacaktır.

EKET Üniversite Tercih ve Tanıtım Fuarı

Üniversitemiz İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı - EKET Üniversite Tercih ve Tanıtım Fuarı’na katılacaktır.

EDUCATURK Üniversite Tercih ve Tanıtım Fuarı

EKET Üniversite Tercih ve Tanıtım Fuarı

Let’s Speak ın Englısh

Üniversitemiz Erasmus Topluluğu tarafından, topluluk üyelerine ve üniversitemiz öğrencilerine yönelik Let’s Speak in English programı düzenlenecektir.